پیشنهادی برای ثبت «طرحهای جاری»
Back to تالار گفتگوCurrently 3 replie(s)
Re: مشکل چندنفره بودن پروژهها
چاکرتیم داش مسعود
شما صاحب اختیاری؛ فقط اگه کارشون گروهی باشه چی؟ اونوقت هم تو صفحه شخصی خودشون بنویسن؟
راست گفتی. من هم وقتی این کار رو کردم تازه یاد این مشکل افتادم. اگه قرار باشه روی یه مقاله چند نفر کار کنند، نمیشه که هر کس در صفحهٔ خودش یه نسخه از کار رو بذاره، همهٔ فایلها و صفحات باید یه جا باشند.
مشکل رو به دو روش میشه حل کرد:
یکی این که خیلی ساده، به نفر دومی هم که در پروژه کار میکنه، اجازهٔ ویرایش در صفحهٔ پروژه رو (که در پوشهٔ شخصی نفر اول قرار داره) بدیم. در واقع مدیر سایت باید این اجازه رو بده. این روش رو امتحان میکنم و نتیجه ش رو میگم
اول این که خیلی از پروژهها ممکنه تکنفره باشند و برای این پروژهها روش اول خیلی راحت تره و نیاز به دخالت هیچ مدیری نداره
دوم این که اعضای هر پروژه میتونند بین خودشون تقسیم کار کنند و یک نفر رو مسئول نوشتن مطالب در سایت کنند. این جوری به طور طبیعی این مشکل چندنفره بودن حل میشه
گفتم به چند دلیل، ولی مثل این که همین دوتا دلیل بیشتر نیست!
گذشته از همهٔ این حرفها، شخصاً فکر میکنم الان چالش اصلی ما کار کردن و وارد کردن مطالب در سایته. این مشکلات فنی رو میشه همزمان با انجام این کارها حل کرد.Re: Re: پیشنهادی برای ثبت «طرحهای جاری»
چاکرتیم داش مسعود
شما صاحب اختیاری؛ فقط اگه کارشون گروهی باشه چی؟ اونوقت هم تو صفحه شخصی خودشون بنویسن؟
Re: پیشنهادی برای ثبت «طرحهای جاری»
این کار را انجام دادم. الان «طرحهای جاری» یک پوشهٔ جادویی است و دو تا مقالهای که الان توش هست، در واقع در صفحهٔ کاربری من و حمید قرار دارند و در این صفحه یه جورایی لینک شدهاند. حمید جان، بی اجازهٔ تو نام نوشتهات را از «مقالهها» به «اندازهگیری عدد آووگادرو» تغییر دادم تا در صفحهٔ جدید نام گویایی داشته باشد.
فکر کنم این جوری خوب شده. ولی اگه نظر یا پیشنهاد دیگهای دارید، حتماً بگید.
برای ثبت طرحهای جاری (مقالهها و پروژههای در دست بررسی) در سایت من پیشنهادی دارم. پیشنهاد میکنم پوشههای جادویی رو به کار ببریم. روش کار رو الان میگم. اگر پیشنهاد یا انتقادی دارید، لطفاً بگید. مخصوصاً با حمیدرضا هستم که فکر میکنم با نرمافزار آشنا شده.
طرحهای جاری رو که الان به شکل پوشه است پاک میکنیم و یک پوشهٔ جادویی با همین نام میسازیم. بعد هر کس پروژههای خودش را در صفحهٔ کاربری خودش مینویسد. ولی حتماً موقع نوشتن یک برچسب (tag) به آن میچسیاند (مثلا برچسب «مقاله» یا «پروژه» یا «ترجمه»). آن وقت ما در تنظیمات پوشهٔ جادویی ِ «طرحهای جاری» را جوری تنظیم میکنیم که همهٔ نوشتههای سایت که برچسبهای «مقاله» یا... را دارند در خود نمایش دهد (معنی پوشهٔ جادویی در اصل همین است). خوبی این روش این است که لازم نیست به هرکس که در تکانه پروژهای دارد مجوز مدیریتی بدهیم تا بتواند در پوشهٔ طرحهای جاری ویرایش کند. همه میتوانند در پوشهٔ خودشان هر چه که میخواهند بنویسند، ولی باید حواسشان باشد که به پروژههایشان حتماً برچسب مناسب را بزنند.