کاربران جدید
Back to تالار گفتگوCurrently 4 replie(s)
آیتم خبری
آیتم خبری برای خبرهای بسیار کوتاه می باشد. و موقع درست کردن آن چیزی تحت عنوان بدنه اصلی در اختیارمان قرار نمی دهد.
و همین طور در مورد پوشه جادویی. پوشه جادویی هم برای خبرهای کوتاه که می خواهیم است با این تفاوت که می توانیم زمانِ رفتن ِرویِ سایت خبر را تعیین کرد همچنین زمان انقضا خبر را نیز می توان تعیین کرد تا از سایت حذف شود
Re: چگونه خبر اضافه کنیم؟
راستش من هم دقیق نمیدونم که بهترین راه برای افزودن خبر چیه. فقط میدونم (و تو هم حتماً دیدی) که یک چیزی به نام افزودن آیتم خبری در منوها هست. ولی میشه بگی صورت جلسهای که نوشتی از چه نظر مناسب نیست؟ و چرا از آیتم خبری برای این کار استفاده نکردی؟ راستش من هنوز دقیقاً و عملاً نمیدونم پوشهٔ جادویی به چه درد میخوره. من هم اگر فهمیدم حتماً میگم. در هر حال ممنون به خاطر صورت جلسهای که نوشتی و گذاشتی روی سایت.
منوی خبر های
مسعود جان
منوی قبلی خبرها فقط قابلیت اضافه کردن پوشه جادویی را می داد که برای ویرایش متن اون هم متن صورت جلسه بسیار نا مناسب بود
لذا منوی خبرها را به پوشه تغییر دادم تا در صورت نیاز از آیتم های مختلفی استفاده شود
چگونه خبر اضافه کنیم؟
میشه تو ضیح بدی که چطوری می تونیم خبر اضافه کنیم؟
من الان یه خبر اضافه کردم ولی اون جوری که می خواستم نشد
وقتی که از ورو کپی پیست می کنی همرو پشت سر هم می نویسه
اگر در سایت برای خود حساب کاربری بسازید، میتوانید در پوشهٔ خودتان هر چیزی که می خواهید بنویسید یا هر چیزی اضافه کنید. کافی است روی گزینهٔ «پوشهٔ من» در نوار آبی بالای سایت کلیک کنید و در صفحهای که میآید، روی نوار سبزرنگ «افزودن آیتم جدید» و از آن جا گزینهٔ «صفحه» (یا هر چه که دلتان میخواهد) را برگزینید.
اگر مدیر سایت باشید (که میتوانید از من بخواهید که شما را مدیر کنم) میتوانید هر جای سایت هر چه که دلتان خواست اضافه کنید، نه فقط در پوشهٔ شخصی خودتان. الان من و حمیدرضا کاویانی و شبنم حسین مدیر هستیم.
پیشنهاد میکنم در اولین گام، در پوشهٔ «طرحهای جاری» کارهای خودتان را بنویسید و کامل کنید. من هم به زودی میخواهم پوشهٔ جدیدی به نام «دربارهٔ تکانه» راه بیندازم و مطالب را از سایت قبلی به اینجا بیاورم.